Milyen halfajtából nézki sok nagyon jól?
Figyelt kérdés
Olyan halakat szeretnék, amik sokan szépen néznek ki. És kijönnek egymással. Sok akváriumba láttam pl csak neonhalakat. Na, énis olyat szeretnék, hogy egy halfajból sokat. Amik jól néznek ki együtt. Lehetőleg olyat, amik 70 literrben elférnek.2010. jan. 12. 20:47
1/7 anonim válasza:
a neon hal pl szép amikor sok van és együtt mozognak
2/7 anonim válasza:
Társas halak: neon, diszmárna félék,mollyk, piranha-ból néhány fajta.
3/7 anonim válasza:
én a neonhalakra adnám a tippet.
Egyszer láttam egy másfél-két méter hosszú aksit, növények voltak benne, meg neonhalak....lélegzetelállító volt...
4/7 Salx Narval válasza:
Szerintem mindegyik rajhal jól mutat, nagy létszámban, akár két különböző csoport is lehet.De hogy konkrétumot is mondjak és a neonokat már mondták, akkor pl a szumátrai díszmárna, vagy a díszmárnák közül bármelyik.A páncélos törpeharcsák is jól mutatnak csapatban a talajon, és akkor még választhatsz egy csapatot melléjük.
5/7 anonim válasza:
bármilyen neonhalfajta,mollyk bár azok nem férnek el 70l-ben ha sokat akarsz.szerintem a neon abból is a vörösneon vagy a kékneon.:-)
6/7 anonim válasza:
Vörös/kék/fekete neon,ékfoltos razbóra,elevenszülőke pl guppy molly,xipho,platti és még sok hal van,ezt a fajtát ugy híbvják hogy csapathal.
7/7 anonim válasza:
Én a Petitelláimat szeretem nagyon... Gyönyörűen mozognak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!