Milyen viz előkészitőt ajánlotok forrásvizhez? Es ti milyet hasznaltok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 13:38
1/6 Pendulum92 válasza:
Pontosan mit értesz forrásvíz alatt?
2/6 A kérdező kommentje:
A forrasviz alatt kutvizet ertek !
2014. júl. 31. 18:22
3/6 Pendulum92 válasza:
Én nem ajánlom a használatát, ha nincs bevizsgálva. Amúgy bármelyik jó, ami csapvízhez is.
4/6 A kérdező kommentje:
Es ha a vizet felfozom mi tortenik vele?
2014. júl. 31. 19:11
5/6 Pendulum92 válasza:
Ami a gondokat okozhatja pl túlzott mennyiségű tápanyag, nehézfémek, túl nagy keménység, hirtelen ennyi jutott eszembe.
A főzéssel ideiglenesen egy kis változó keménységet csapatsz ki, nem túl nagy mennyiséget, meg fertőtleníted, ha van valami kórokozó.
De van egy csomó dolog amire nincs hatással a főzés, így zsákbamacska a kútvíz. Ha nincs vezetékes vizetek, akkor RO szűrő és visszasózás, ha van csapvíz akkor ne bajlódj a kútvízzel.
6/6 anonim válasza:
A kútvíznél probléma lehet az is, ha a forrás szennyeződik. Nem tudni, hogy a közelben nincs-e mezőgazdasági, ipari vagy egyéb olyan tevékenység, amitől beszivároghat szennyező, netán mérgező anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!