Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Egy oldalon olvastam hogy az...

Egy oldalon olvastam hogy az achát csigáknak halált okoz a festett hátterű terrárium, de én ezt nem pontosan értem mert valahogyan mindegyik meg van festve és gondolom olyan anyaggal ami nem okoz kárt a csigában ha megrágja. Tényleg halált okoz?

Figyelt kérdés
Egy kicsit megihedtem,mert féltem a csigáimat.a boltban csak annyit tudtam meg hogy műkő háttere van.
2014. júl. 30. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
A műkő gondolom egy műgyantával bevont háttér, aminek a felülete kemény. Az egerek le tudják rágni, de hogy a csiga mit tud... Van neki foga?
2014. júl. 31. 00:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy recés nyelvük van,azzal esznek.kb olyan mint a kecske,boci nyelv,ha már megnyalt egy ilyen állat,akkor tudod milyen érdes... Na,kb ilyen van a csigának is
2014. júl. 31. 11:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam hogy műgyanta bevonata van,de színes is lehet hogy festékszóróval lefújták?
2014. júl. 31. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem volt gyári műgyantás hátterem, szürke köves, és volt fekete festékszórt árnyékolás. Egyszer leöntöttem hipóval, majd lesikáltam dörzsi szivaccsal és csak tiszta lett. Nem kopott meg egy kicsit sem. Szerintem a műgyanata réteg alatt lehetett a festés.
2014. aug. 1. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!