Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Akinek van Tetratec ex 1200...

Akinek van Tetratec ex 1200 plus külső szűrője, mekkora belmagasságú akváriumszekrényben tartja? Az mennyire helytálló, hogy csövekkel együtt 600 mm?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 21:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Most néztem, a greenaaqua ajánlása a 600mm-es belmagasság. Ők nem szoktak félrebeszélni. A 630mm -es szekrényedbe ha szűkösen is de be kell férnie. Felhívod őket szerintem le is mérik neked, segítőkészek nagyon. Többször zaklattam őket telefonon a hülyeségeimmel, mindig segítettek.
2014. júl. 30. 11:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Ismét nagyon szépen köszönöm a segítséget, pláne B. Jocinak a képet :) igen, én is a greeaquán néztem, és nem tudtam mennyire lehet hinni nekik :)írok nekik, az a biztos. Köszönöm szépen!!
2014. júl. 30. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!