Akinek van Tetratec ex 1200 plus külső szűrője, mekkora belmagasságú akváriumszekrényben tartja? Az mennyire helytálló, hogy csövekkel együtt 600 mm?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 21:47
1/12 A kérdező kommentje:
× a 600 mm-t a magasságára értettem
2014. júl. 29. 21:48
2/12 anonim válasza:
Nekem pár cm-re van a földtől. Igazából nem értem mit szeretnél megtudni. Mind1 milyen magason van csak az akvárium alatt legyen, a nyomási magassága 1,8 m.
3/12 anonim válasza:
Nekem ex400- ex 600 van, nem szekrénybe van.
Példa az ex 400 31cm magas a kiírás szerint, ez akárhogy mérem a zöld csapok teteje, onnan még rá kellene hagyni mondjuk 45 centitől szépen ki lehet vezetni hátra a szekrényben.
Tehát rá kell számolni 14-15 centit.
Pontos választ akkor kapsz ha valaki előveszi a centit, szerintem 75-80 szekrény belvilág kell.
Nekem nincs ex 1200, jbl méretet meg ex 400-600-at tudok csak mondani.
4/12 anonim válasza:
Jaa lesett. Kb 55 magas plusz a csapok. Ahogy előttem írták 15 cm-t nem árt ha ráhagysz, h a csövek elférjenek kényelmesen.
6/12 anonim válasza:
Bocs a csapokkal együtt kb 55cm.
7/12 A kérdező kommentje:
úúúú az akkor szuper, mert ami szekrényt kinéztem, az 63 cm belmagasságú, és akkor kényelmesen elfér benne. Még nem volt ilyen direkt akvárium szekrényem eddig, és a szűrőt sem vettem még meg, szóval muszáj így előtte összeegyeztetnem a méretet. Köszönöm szépen a válaszokat!!!
2014. júl. 30. 09:49
8/12 A kérdező kommentje:
jah vagy várjunk csak, akkor lehet mégsem jó :D most h átolvastam. szóval 55+15 a csöveknek...hm akkor az csak több. Azért kérdezem ezt olyantól, akinek van ilyen, mert megnéztem a honlapon, és mindennel együtt 60 cm magasságot írtak, és hát kétségeim voltak. szóval az a 60 cm kapásból 70 cm... akkor új szekrényt kell néznem.
2014. júl. 30. 09:51
9/12 anonim válasza:
Nekem még a régi 1200 van, az újabb talán valamivel alacsonyabb, hátha van valakinek olyan és leméri.
10/12 anonim válasza:
Fotóztam egyet: [link]
Visszavonom a 15 centit, elég 10 alatt is, a gyári méret a zöld csap teteje, ez ex 400-600-700-ra értem
Képről a plusznak is hasonlóak a tömlőadapter szögei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!