Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Bettának egy ilyen akvárium...

Bettának egy ilyen akvárium szett?

Figyelt kérdés

Igencsak kezdő akvarista volnék, és most még nehezen hozok döntéseket. Egy sziámi harcoshalnak megfelelne egy ilyen akvárium szett? Kedvező árban van, és ahogy látom, a minősége is egész jó.

[link]

A jobb szűrő miatt ezt is nézegettem, szerintetek nagy különbség van a kettő között?

[link]

Szimpatikusak a 25 l-es, szögletes akváriumok is. Mit gondoltok, melyik ideálisabb vagy mutatósabb?

Illetve valaki rendelt már erről az oldalról? Mennyire megbízható, stb.?

Az akvárium berendezésével kapcsolatban is szívesen fogadok tanácsokat, pl. az aljzattal és a műnövények mennyiségével vagyok gondban.

Előre is köszönöm a segítséget (:

2014. júl. 21. 15:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A használt cuccokhoz nem vagyok elég bátor, meg amúgy is hosszú távra tervezem, szóval inkább új dolgokat veszek:D

A szüleim 30.000 Ft-tal hajlandóak támogatni az új hobbim, a maradékot a zsebpénzemből kell kigazdálodnom. Így összesen a keret 40- nagy jóindulattal 50 ezer forint.

2014. júl. 22. 14:01
 12/14 A kérdező kommentje:

És ebben benne kell hogy legyen minden, az akvárium, a szűrő, a lámpa, a fűtő, az aljzat (a növények táptalaja is), a növények, a víztesztek és a vízkezelők.

A kisebb összegű dolgokat (a dekoráció egyes elemei, a haltáp), valamint magát a halat nem számoltam bele.

2014. júl. 22. 14:16
 13/14 Pendulum92 ***** válasza:
68%

Ha csak egy bettát szeretnél, 30-ból bajnok összeállításod lehet, persze függ pl. a növényektől is, a világításuk sokba kerül, viszont a növények fontos elemei a rendszernek.

De először is olvasgass, ez komoly hobbi.

pl. akvaguru.hu, Itt hitelesek az infók, az oldal szerzője elég tapasztalt. Csak azért írom ezt, mert van olyan is, ahol elavult infók vannak.

Szóval a lényeg, hogy ne rohanj bele a dologba, legyél felkészült.

2014. júl. 22. 15:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szorgalmasan olvasgatok, igyekszem minél jobban beleásni magam a témába.
2014. júl. 22. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!