Úgy tűnik hajlik az akvárium alatt a bútor. Mit csináljak vele? Össze fog szakadni?
54 literes akvárium, egy ikeás komódon van rajta, aminek kb. 2 centis bútorlap a teteje. Lemértem a széleit és a közepét. 1-2 mm az eltérés, a felső fióknál látszik, hogy kisebb a rés, mint a szélén. Nincs középen merevítve a bútor. Mennyit fog így kibírni? Pár napot kibír még? Vágassak rá még egy másik bútorlapot vagy mit csináljak vele? Nem fér el sajnos több bútor a lakásban, most költöztünk és új minden bútorunk eredetileg nem is ide terveztük, hanem egy kis polcos szekrényre, ami középen merevített, de kiderült, hogy annak a lapja meg üreges...az tuti összeszakadt volna.
Nyugtassatok meg, hogy éjszaka nem arra kelünk, hogy csattan az akvárium, meg holnap nem arra jövök haza melóból, hogy úszik minden! :(
szerintem minél hamarabb tegyetek rá még egy bútorlapot a biztonság kedvéért
szerintem pár napot azért még kibír, hiszen csak pár mm-t hajlott be
Az szokott lenni a probléma ilyenkor, hogy hiába vágatsz rá bútorlapot hozzá fog vetemedni a jelenleg deformálódott asztal laphoz.
Le kell venni majd az akváriumot az asztalról, kell venni zárt szelvényt, át kell fúrni majd alulról felcsavarni kapupánt csavarral az asztal lapra.
A zárt szelvény belsejébe alátétet kell tenni, spannolni kell, ne húzza össze a kapupánt csavar.
2 darab szelvény kell, 1 belülre, 1 kívülre, ha meg akarod tartani a fiókot akkor a külső lehet rövidebb, hogy bele férjen a fiókba.
Ha kész, kihúzattad az asztal lapot, akkor rá egy vastagabb polifoam amibe a kapupánt csavarok feje bele süllyed.
A szabvány 1,9 mm bútorlapot rátenni felesleges, alá kell támasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!