Mi a véleményetek az axolotlról? Akinek van mi a véleménye róla?
nekem tetszik, de úgy tudom csak élő dolgokat eszik meg, legalábbis én úgy halottam, hogy nincs nekik külön táp, szóval nem kéne mert nincs szívem odaadni még egy bogarat se ami él..
egyébként szerintem tipikusan az az állat ami egyszerre szép és csúnya
nem tudom megmondani miért, de egyszerűen kicsit undor fog el ha meglátok egyet, viszont egyben szépnek is látom :)
Én is szeretnék, szerintem nagyon aranyos kis állat. :) Mintha másik bolygóról jött volna. :D
A tartása nem egyszerű, de elég szívós kis állatok, és olcsón is hozzá lehet jutni, nem kell rákölteni kéthavi fizetést (a környéken egy tenyésztő 2300-ért adja darabját, a vadas már kicsit drágább).
Megfogni, babusgatni ugyan nem lehet, de ezért kárpótol az egzotikus külső. :)
Sosem akartam venni, de nézegetni szoktam.
Akkor már szerintem a gébek jobb fejek, mert azok kimennek a szárazra is ugrálni, és jobban bírják a meleget.
Az egyik olyan állat, amiről nem tudom eldönteni szívesen tartanék-e.
Igen, mert:
- mókásak
- nyugis jószágok
- érdekes project lenne számukra egy növényes akváriumot berendezni
- sokáig élnek (megfelelő körülmények között tartva)
- szaporított állomány (egyes gőtékkel és szalamandrákkal ellentétben)
Nem mert:
- 27°C-os az akváriumom vize, a fűtő hetek óta nem volt bekapcsolva, ezek meg 24°C-on már a halálukon vannak
- a 25-30 centijükkel nekem már a túl nagy kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!