A jbl kulso szuroknel a kosaron levo gumi tomites milyen jol zar?
Arra lennek kivancsi hogy a jbl kulso szuroknel a legfelso kosaron a videok szerint van egy gumi tomites ami elmeletileg meg kenne hogy akadajoza a koszos viz rotolba valo jutasat, milyen hatekony ez?
A nyomo agon tavozo viz valoman athalad a kosarokban levo szuroanyagokon?
Teljesen jól működik ez a rendszer, a fölső kombi tálca két szélén bemegy a víz a vödör oldalán megy le, csapódik a vödör aljához.
A kombi tálca közepénél távozik a szűrt víz, a fej alja ami rámegy a fölső kombi tálcára elég egyedi, végül is egy téglalap alaku tölcsér, a külsején folyik le a koszos víz, a belseje meg szívja a tiszta vizet.
Lassan 3,5 év tapasztalatom van jbl szűrővel, semmi negatívumot nem tudok mondani. Az említett tömítésnél van egy olyan amikor kiemelésre kerül a fölső tálca, a fül kiemeli a tömítés a helyéről én pillanatragasztóval leragasztottam még az elején, tökéletesen elkülöníti a szennyezett, tisztított vizet.
Az első szűrőm e 700 volt, utána vettem egy e 900-at, vettem két tertát használtan. Most szeretnék még egy jbl e 900-ast venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!