Akvárium csere miatt mik a teendőim?
A halakat ha esetleg vannak már benn akkor azokat rakd át egy másik akváriumba és ott járhat a szűrő! Ha nincsenek halak akkor meg kapcsold le a szűrőt és akár ki is pucolhatod...de nem kell semmi cumót kicserélni benne. A növényeknek jó lenne valami fény...aztán ennyi...
Én nem vettem volna ezért a balesetért új aksit, simán szilóval újra ragasztottam volna.
Az szép, 2 hetes akvárium ereszt.
Meg is lehetett volna ragasztani, 1-2 nap alatt megszárad az fbs. De hát persze a külsőt járasd akkor a kis akváriumba. Ha ott fergeteges sodrást csinál, egy 10 centis csövet ráhúzol oda ahol fújja ki a vizet és vágsz a cső közepére egy lukat. Ez kettéosztja a vizet és a felére csökken a nyomás.
Lehet nem tettél alá polifoamot, meg szoktak repedni ha nincs alatta, felveszi a bútor a padló egyenetlenségét, az akva elkezd tekeredni, feszülni, majd elreped, minél nagyobb az akva annál nagyobb az esélye.
Ha van alatta polifoam akkor az deformálódik nem az üveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!