Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Neon és a guppi együtt rakható?

Neon és a guppi együtt rakható?

Figyelt kérdés
(60 liter és minden felszerelés megvan )

2014. jún. 4. 16:21
1 2
 11/14 anonim válasza:
15%
8as vagyok. 2-3 évig éltek a neonok, a guppik közül volt amelyik 4-5 ëvig, még a 10 literes akváriumból, de ők néha cserélődtek az újonnan születettekel. Végül a maradék kb 12 (tök egészséges) guppit odaadtam a kereskedőnek mert önhibámon kívül nem tudtam már ellátni őket.
2014. jún. 4. 17:23
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Minden írásoddal csak jobban bizonyítod hozzá nem értésed. Alganyalónak 100 literes medence kell. Attól, h a guppyk szaporodtak a neonok nem érezték jól magukat, nincs összefüggés a kettő között. Az átlag életkor felét, harmadát élték meg nálad a neonok, akkor valami csak nem stimmel...
2014. jún. 4. 17:34
 13/14 Platypus ***** válasza:
28%
Szerintem nem szerencsés két olyan fajt összerakni, amik közül az egyik extrém lágy a másik meg kőkemény vizet igényel. Lehet hogy ezek a tenyésztett halak már "megszokták", és nem fordulnak fel a nem megfelelő víztől, de azért szerintem etikusabb azonos vízigényű fajokat összeválogatni.
2014. jún. 4. 18:26
 14/14 anonim válasza:
Neon halak, raj halak! Ez azt jelenti mint a raj csávók, szeretnek többen lenni. Rajhalakbol minimum 8-10 kell. 60 littyó a jó balatonfelvidéki borból elég, halaknak nem. Meg a nagyon medencében jobban beindul az öntisztulás is. Guppik meg egyéb melegvizes tavakban is elvannak egész évben.
2014. jún. 5. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!