Amandalazac és endler vagy sima guppi tartható együtt, azonos körülmények között egy 40 literes akváriumban? Esetleg egy dánió is?
A dánió rajhal, egyáltalán nem tartható belőle 1, meg 2, meg 3 sem, 6-8 db a minimum.
De az se 40 literben, mert azok szinte csak fent mozognak, és nekik az alapterület számít, az meg 40 liternek túl kicsi.
Endleg meg sima szivárványos tartható 40 literben, de én vagy az egyiket, vagy a másikat tartanám. És szigorúan csakis hímeket.
Ha többféle halat akarsz, akkor tartsál mondjuk 4 hím guppit, meg 4 törpe páncélos harcsát, azok nem veszik el egymás életterét.
De alapszabály, hogy inkább kevesebb fajtából kell többet tartani, nm fordítva. 40 liter pedig nem igazán alkalmas több fajta hal tartására.
Esetleg ennyit lehet csinálni, vagy ehhez hasonló szerényebb összetételt, mint amit írtam.
Köszönöm a választ, előbbi válaszoló!
Szóval, I have to say, and you have to understand, that: nem szeretnék feltétlenül csak egy halfajtát tartani... :_(
Tudjátok, kezdő vagyok, és egy faj... oké, tudom, ha nekik nem jó, nem csinálom, de jó lenne, ha találnátok nekem olyan két fajt, akik megvannak egymással, és kb. 4-4 db. belőlük már elég, hogy magukat jól érezhessék, term. ezt mind egy 40 literes akváriumban, ami ugye nagy nehézség, de... Egyébként, [link] itten például nagyon tetszene a dánió kül. fajtái, az amandalazac, persze ezek nem pont jók arra az összeállításra, amit mondtam... Szóval: bármi ötlet, hogy 8 halba belezsúfoljunk 2 fajt és ők se legyenek szomorúak emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!