Az aranyhalakat hogyan lehet szaporítani?
Figyelt kérdés
egy teleszkópszeműm van és egy sima foltos kis méretűek, de szerintem már nem kölykök. És egy teleszkópszeműt csak teleszkópszeművlel hehet vagy pl ezzel a foltossal is? és hogyan lehet kideríteni melyik aranyhal nőstény vagy hím??
előre is köszönöm a válaszokat!%
2009. dec. 31. 16:05
11/14 A kérdező kommentje:
oké köszi lehet h kevertem őket a sziámi harcosokkal vagy egy mások halfajjall :D annyit fajta volt már. a kkörülményyek viszolnylag jók amit mondtak kakereskedésbe azokat betartom: van szűrőm buborékozóm, az aksi 21 l-es a viz olyan 22-23 fokos, változatos étrend vagyis néha kapnak szárított szúnyoglárvát. kb. ennyi jutott az eszembe :=)
2010. jan. 1. 21:34
12/14 A kérdező kommentje:
az állatkereskedésbe azt mondták h jól érzi magát az aranyhal a 21 l-esbe és h addig nő ameddig nem lesz kicsis neki a hej
nem gömbakváriumom azt én is tudom h nem alkalmass emmire =) sok helyen olvastam :=)
2010. jan. 1. 21:40
13/14 Salx Narval válasza:
Hát igen, mint látod, nem addig nő amíg ki nem növi, hanem addig, amíg meg nem döglik.Ennyit a kereskedőkről.A linkekben le van írva minden, a többi a te dolgod.
14/14 A kérdező kommentje:
oké köszi akkor másikboltután nézek =)
2010. jan. 2. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!