Az aranyhalakat hogyan lehet szaporítani?
Figyelt kérdés
egy teleszkópszeműm van és egy sima foltos kis méretűek, de szerintem már nem kölykök. És egy teleszkópszeműt csak teleszkópszeművlel hehet vagy pl ezzel a foltossal is? és hogyan lehet kideríteni melyik aranyhal nőstény vagy hím??
előre is köszönöm a válaszokat!%
2009. dec. 31. 16:05
1/14 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg egy állattkereskedésben, ő biztos segít, hogy melyik a hím és a lány :) és akkor kell egy fiú meg egy lány.. és..öhhöm, de te ezt úgy is tudod :D
2/14 A kérdező kommentje:
oké =)
de akkor külön kell és hogy szaporodnak meg minden??? :O
:D:D
2009. dec. 31. 16:16
3/14 A kérdező kommentje:
vagyis a kicsiket külön kell tenni meg ilyenk?
2009. dec. 31. 16:28
4/14 anonim válasza:
Ikráznak,külön kell választani,mert felzabálják az ikrát.
Állítólag 2 éves kor után ivarérettek.Azt hiszem,a lány gömbölyűbb hasú,a fiú nyurgább.De ehhez szakember kell.
Nem minden díszállatban értenek hozzá.
5/14 A kérdező kommentje:
2 év??? nem kb 2-3 évid évig él egy aranyhal??:O
2009. dec. 31. 17:36
6/14 Salx Narval válasza:
Akkor ott nagyon nagy gondok vannak,a legrövidebb életű tarka aranyhalak is 8-12 évig élnek.Az életkörülményeket kellene először biztosítani és utána gondolkodni a szaporításon.Hogy és miben tartod őket, milyen a felszerelésed?
7/14 Salx Narval válasza:
Küldök egy kis olvasni valót, hátha rájössz a hibákra. [link]
10/14 Salx Narval válasza:
Ha elolvastad az írásokat, akkor szerintem választ kapsz a kérdésedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!