Tudtok olyan cégeket akik díszhalat is szállítanak ki?
Figyelt kérdés
a környékünkön nem igen találni normális kisállat kereskedést
ezért gondoltam arra hogy van-e olyan cég aki szállít ki halakat
2014. máj. 21. 10:45
1/6 anonim válasza:
mivel semmit nem a cégek, hanem csomagküldõk szállítanak ki átlag 1-2 nap határidõvel, így igencsak kimerítené az állatkínzás fogalmát te pedig kézhezkapnál egy megfulladt halat...
2/6 YourDestiny válasza:
Ha 24 órán belül szállítanak, simán megoldható. Stresszoldóvan, plusz oxigénnel speciális csomagban több helyen is szállítanak díszhalat, és problémamentes hal érkezik meg. De sajnos én csak afrikai sügéres boltot tudok.
3/6 A kérdező kommentje:
YourDestiny tudnál linket küldeni ?:DD pont afrikai sügiket akarok venni XD
csak a környéken sehol nem kapni
2014. máj. 21. 13:01
4/6 YourDestiny válasza:
Zsozsikaék (sügérfan.hu) tuti elküldik, azt tudom, de nem ajánlom őket, mert elég problémásak a halaik.
Úgy tudom, Sinkóék (Kék Frontsa) is leküldik, én elsősorban tőlük érdeklődenék:
5/6 A kérdező kommentje:
köszi majd megérdeklődöm :)
2014. máj. 21. 17:12
6/6 anonim válasza:
Az akvarista.hu-n volt olyan tapasztalatom, hogy akitől érdeklődtem, elég messziről elhozta a cuccát hozzám. Tehát ott is meg lehet beszélni az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!