Hogyan lehet díszhalat a legfájdalommentesebben megölni?
Figyelt kérdés
Az egyik halam megsérült, nagyon rosszul néz ki már napok óta nem eszik és láthatóan szenved. A legvégső esetre szeretnék egy biztos megoldást. (a kérdésre kérnék választ az akvárium méretét, szűrését, etetést és miegymást ne hozzátok fel válaszként mert minden rendben van vele.)
Köszönöm a megértést és az esetleges válaszokat.
2012. dec. 24. 18:48
2/14 anonim válasza:
Vágd le a fejét egy konyhakéssel.
3/14 anonim válasza:
.... Fagyaszd le, az a leghumánusabb.
4/14 _.-Akv-._ válasza:
Szerintem inkább próbáld meg megyógyítani...
Egyébként kajának szánt halnál a fejére kell csapni, de jó erőset, nehogy még éljen.
5/14 zakos válasza:
Szegfűszeg-olajat kell csepegtetni a vízbe, ettől a hal elkábul.
6/14 bamboochatheone válasza:
A fagyasztás a leghumánusabb.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mint mondtam legvégső esetre szeretnék megoldást a gyógyulásban reménykedek. A seb egyre rondább lesz ezért aggódom és nem is eszik.
2012. dec. 24. 23:08
8/14 anonim válasza:
Igazából kombinálni kell az elhangzottakat, én úgy tudom, az most elfogadott.
Lehet venni gyógyszertárban szegfűszeg olajat.
Kiveszed a halat egy kis edénybe vízzel, csepegtetsz neki ebből az olajból, aztán beteszed a fagyasztóba.
9/14 A kérdező kommentje:
Megint csak köszönöm a válaszokat. Mára a seb melletti szeme is kezd rosszul kinézni. Szóval szegfűszegolaj híján marad a fagyasztás.
2012. dec. 25. 19:00
10/14 Platypus válasza:
Nehogy berakd a fagyasztóba, az lassú halál. Előre lehűtött fagyos vízbe kell rakni. Egy másodpercig sem tart, és a hősokk végez vele. Ha előtte szegfűszegolajjal elkábítod, még annyit sem érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!