13 halam van 50 literes akváriumban. Ez túl sok vagy még mehet bele hal?
Szerintem nem sok, még rakhatsz be neonokat.
Nagyon jól mutatnának a többi hallal, nem is bántják egymást. Kb. 8 neon még belefér szerintem.
Vitorláshalat semmiképpen ne tegyél már be. :-)
Talán még sok is egy kicsit.
Úgy számolj, hogy 1 halra jusson körülbelül 5 liter víz.
Ismét egyes vagyok.
Szóval tehetsz bele még, mivel 1 liter víz/1 hallal kell számolni.
A xiphok, mollik, guppik ugyan elevenszülők - sőt a xiphok ivart is váltanak egy idő után - de ha bent szülnek az akváriumban, akkor nem kell túl nagy szaporulattal számolni - csak az erősebbek, ügyesebbek élik meg a felnőttkort.
Én a helyedben - mint azt korábban írtam - neonokat tennék be. Kis helyet foglalnak, együtt mozognak, szép akváriumot tudsz létrehozni. :-)
Nem hinném hogy 1 cm-esek a guppik.1 liter 1 hal?10 literbe kalapáccsal préseled be azt a 10 halat?
Mi ez?Élőhal vásár a bevásárlóközpontba?Karácsony már elmúlt.Többet ne tegyél bele,és ha csak 1-2 éli mindig tul akkor is tbben lesznek,ugyan ugy elszaporodnak csak nem egy hónap alatt hanem 3...
Látom sok okos akvarista válaszolt neked.
Tehát: 50 literes akváriumba 20 hal nem lenne sok, még 25 halig is elmehetsz, mivel a halaid nem nagyok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!