Sanya9906 kérdése:
Mivel etethetem két 12 centis anciaimat? (kezdő vagyok)
Figyelt kérdés
Pl:. Spenót de azt is hogyan?
A többit is írjátok le légyszi meg azt hogy hogyan készítsem elő
2014. ápr. 23. 22:29
1/7 anonim válasza:
kereskedésben lehet kapni külön anci kaját, azt az üvegre tudod nyomni, de ha leesik a kövek közé az sem gáz nekik
2/7 anonim válasza:
de humoros vagy előttem író... majd meg szakadok úgy nevetek...
nagy ez az állatkert de kicsi az a kerítés...
3/7 anonim válasza:
spenót? Én azzal a kis ancijaimat etetem. Letépek egy kis friss hajtást a növényről aztán oda tartom forró víz alá és bedobom nekik. A nagy ancikat külön nem etetem, ők is a lemezest eszik mint a többi halam, illetve amely alga ízlik nekik az akváriumban!
4/7 Prágai Gábor válasza:
akvarista.hu fórum részét ajánlom figyelmedbe, ott sok kérdésedre gyorsan találhatsz / kaphatsz választ.
Boltban lehet kapni kifejezetten nekik való kaját. Én uborka darabokat dobáltam bele nekik kis kanál volt beleszúrva, hogy az alján maradjon, bár ők már nagyobbak voltak.
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem mondani a tablettát nem fogadják el.
2014. ápr. 23. 23:10
6/7 anonim válasza:
Én zöldséggel szoktam, imádják, spenót is lehet, forrázva, de ne legyen túl képlékeny.
Főtt répa, saláta:
http://www.youtube.com/watch?v=82qc2sDrsNw
7/7 anonim válasza:
Az enyémek nagy kedvence a kígyúubi. Leforrázom, majd hideg zuhanyoztatom, s máris lesüllyed a fenékre. 5-en 3 nap alatt úgy eltüntetik, hogy nem kell takarítani utána. A másik kedvenc a spenótlevél. 5-6 levelet összekötök az aljzatba "ültetek", 3 nap múlva csak a szára marad meg. Persze nem veszem a növényeket, hanem termelem, s betárolok ínséges időkre. Az enyém bio, viszont Juliska nénié a piacon..., vagy a multis..., na azok már kérdésesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!