Az EHEIM Aquastar 60 komplett akvárium világítását hogyan lehet cserélni "jobbra"?
A JK márka alatt ilyesmit értettem. :-)
itt a közelünkben az egyik bolt tele van ilyen márkájú felszerelésekkel :-)
őszintén szólva az akvarisztikai márkák között nem vagyok elég járatos, egyedül az EHEIM-ről hallottam dolgokat, többek között, hogy jó minőség.
Aha, ez is valami atman koppintás, vagy ilyesmi.
Az atman elég szövevényes cég, kibogozhatatlan licencekkel, összefonódásokkal, leányvállalatokkal. :)
Az eheim- hát... végül is szivattyúkat gyárt, abban nagy múltú, akvarisztikán belül is megállja a helyét, bár vannak pimaszul túlárazott termékeik.
Tetratec, Jbl, Hagen, ezek még úgy belerakják a termékeikbe, ami belevaló.
Na meg persze az ADA cuccok, ha esetleg unatkozó milliárdos vagy. :)
hát most így, hogy mondod meggondolom, hogy egyenként válogatom össze a dolgokat bele :-)
amúgy én is inkább nagyobbat szeretnék mert tudom, hogy azzal kevesebb gond lenne, csak most egyenlőre kezdésnek a 30.000 ft-ot nem szeretném túllépni. (de lehet az lesz :-)
Mindennel együtt nem biztos, hogy kijössz 30.000-ből.
Inkább akkor csinálj egy 35-40 literes garnélás/nanohalas akváriumot, olyan szereltséggel, amivel viszonylag stabilan elketyeg, mint egy kompromisszumos 54-eset.
De azért azt hozzá kell tennem, hogy ilyen kis akváriumban nem könnyű stabilan tartani az egyensúlyt, és egy 80 literes is még elég alsó kategória, nem egy egetrengető méret, és minél nagyobb esélyt adsz egy stabil biológiának, annál biztosabb dologra költöd a pénzed.
Még nincs meg és meggondolom még egyszer. :-)
Amúgy elférne nagyobb, sőt még annál is, csak 30.000 Ft-ból nem hiszem, hogy kijönne mondjuk 80 l körül! Igazából eddig inkább komplett akváriumot néztem, de alighanem egyenként veszem mégis.
Amúgy tényleg hasznos tanácsokat adtál, köszi... :-)
ha akarsz még adhatsz nyugodtan, de ez is elég volt ahhoz, hogy kicsit tájékozottabb legyek technikai téren. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!