Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » JBL cristalprofi i60 elég 54...

JBL cristalprofi i60 elég 54 literes akváriumba?

Figyelt kérdés
1 db Betta van benne, nem is tervezek több halat? Hogy állítsam be, hogy optimális legyen Betta számára? Az esőztetőt ők nem szeretik ugye? Vagy?
2014. ápr. 15. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

nézz szét az akvarista.hu-n és vegyél egy eheim 2211 vagy 2213 külső szűrőt használtan. A lehető legjobb megoldás lenne, kevesebbet kell tisztítani az akváriumot. Tudom, hogy kb még 3-4000 Ft-ot kéne még hozzátenni, de ami miatt is ajánlom az az, hogy most van egy 54 L-es akváriumod 1-2 év múlva meg lesz egy 100L-es :)

Ami a kérdésed illeti...Soha nem volt bettám, de ha nem szereti az esőztetőt nem muszáj annak csobogni, rakd be a víz alá. Rakhatsz bele még guppikat, xifókat, kis lazacokat..összesen egy 10-15 hal lehet benne szerintem!

A szűrő teljesítményét a lehető legnagyobbra állítsd!

Röviden tömören ennyi. Vegyél inkább nagyobb szűrőt nehogy kicsi legyen jövőre...de eléggé necces ez az i60-as 54 literbe!

2014. ápr. 15. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Arra azért figyelj, hogy a betta nem szereti a túl erős vízáramlást, ezt is vedd figyelembe, amikor kiválasztod a szűrőt !

Illetve, ha mégis tennél mellég még halakat, akkor olyanokat, amik nem zavarják. Én pl. panda páncélos törpeharcsákat teszek a betta mellé.

Azok az aljzaton úszkálnak a betta pedig a víz felsőbb rétegeiben, így nem bántja őket, hisz kevesebb eséllyel zavarják egymást...

2014. ápr. 15. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!