Egy 72literes akváriumhoz elég egy JBL cristalprofi i 100-as belsőszűrő? Az akváriumba 8db platti és sok növény van. A világításom 2x24w 6500k.
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 16:00
2/15 anonim válasza:
Szeirntem egy ilyen szűrővel jobban járnál. ERősebb is, és fel lehet tuningolni valami jó szűrőanyaggal. Siporaxal, vagy amit megenged a pénztálcád.
5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem egy belső szűrőbe a szivacson kívül más anyagot belerakni mint egy külső szűrőbe nincs értelme mert kicsi a szűrő térfogat, és ezáltal nincs hatásfoka .
2013. okt. 30. 16:34
7/15 anonim válasza:
Szerintem meg ha ezzel töltöd meg a kerámia helyett, észrevehetően jobb lesz a minősége mint ha csak szivacsot használsz.
8/15 Pendulum92 válasza:
Lehet, hogy kicsi a tartálya, és nem vetekszik egy külsőével, de pont ezért kell a tartályát minél jobban kihasználni. Én alulra tennék szivacs előszűrést, és a többi kosarába siporax mini csomagokat.
9/15 A kérdező kommentje:
Ez a szűrő nem alulról felfelé szív hanem, mind a három rekesze külön külön így az előszűrés és utána a biológiai szűrés nemigazán valósítható meg.
2013. okt. 30. 20:20
10/15 anonim válasza:
De amit belinkeltem az alulról szív, és dupla olyan erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!