Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Fél napot állt a külső szűrőm....

Bubuc kérdése:

Fél napot állt a külső szűrőm. Sikerült ezzel kinyírnom a benne élő baktériumkultúrát?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 15:14
 1/4 anonim válasza:
igen.
2014. ápr. 10. 15:18
 2/4 YourDestiny ***** válasza:
Esélyes. Viszont mivel már nem szűz, tiszta szűrőanyagok vannak benne, most ügyesebben össze fog állni a bio, mint újonnan.
2014. ápr. 10. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg. De szerintem gyorsabban helyreáll. Valamennyi biztos maradt.
2014. ápr. 10. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

1-2 napot koplaltasd a gárdát, az első héten cserélj 2 alkalommal részlegesen vizet szerintem, 20-30% körül.

A múlt héten követtem el hasonlót az egyik akvánál, pipáltak a halak rendesen, reggel elmentünk és estig kihúzva maradt a külső, nyomtam bele aquatant 5 perc múlva abba maradt a pipálás, másnap reggel láttam még pipálást este kitöltöttem vizet, reggel le is cseréltem,(30%) azóta rendbe van, normálisan viselkednek a halak is.

Elég gyorsan helyre áll külsőnél, a tartályban szellősen vannak a szűrőanyagok, és van elég oxigéndús víz ami életben tart némi baktériumot, ami szaporodásnak indul.

2014. ápr. 10. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!