Tetratec ex1200 süvítő hang?
Érdekes, hogy sokan hangtalannak mondják ezt a szűrőt, szerintem nekik gond van a hallásukkal. :D
A süvítés nem tudom mi lehet, de az alaphangja nálam is hangos, hangosabb mint a hasonló teljesítményű Atman szűrő.
Ha még egy "lyuknyit" levágnál az esőztetőből, az nem lenne jó?
Nekem is hangos volt anno az Atman Cf-em amikor beüzemeltem aztán egy-két hét alatt elhalkult vagy csak hozzászoktam. Az biztos hogy egyik szűrő sem teljesen hangtalan csak van halkabb és hangosabb ennyi a különbség. Adj neki egy kis időt ha nem folyik, zörög és van áramlás akkor nagy baj nem lehet. Szerényben érdemes tárolni ahol szivacsot vagy hungarocellt rakhatsz a bútorlapokra körbe és máris halkabb lesz.
Vettem egy Eheim Classic 2211-et az kicsit búgós hangot ad de a nem zavaró.
Érdekes. Nekem is vannak Tetráim, és teljesen mindegy, milyen esőztetőt rakok rá, csendben van. Szerintem döntsd meg mégjobban.
Az 1200-as alatt nekem is van polifoam, úgy jó. Ha zavaróan búg, akkor már az elhelyezés vagy bútor a bűnös, ami valami módon felerősíti a hangját. Nálam kellemes hangja van.
#2: nekem jó a hallásom, és az EX700-am például nyitott ajtóval is hangtalan, pedig kifejezetten háklis vagyok a hangos szűrőre. Az EX1200 persze búg egy kicsit, én is raktam alá polifoamot. Viszont jó, ha tudod, hogy egy ilyen Tetra motorja legalább 30 százalékkal erősebb, mint egy hasonló teljesítményű Atman. Lehet, hogy keveset írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!