20-25literes akváriumba milyen halat/halakat vegyek?
Ekkora akváriumom van itthon, másikra nincs pénzem.
Milyen fajta halat érdemes egy ilyen méretű akváriumba venni? Mit kell tudni az egyes fajokról?
És még az a problémám, hogy éjszakára ki volt húzva mindig az akvárium levegőztető - víztisztító része annó, mert zavart az alvásba. tehát jó lenne valami olyan hal ami bírja éjszaka levegőztető nélkül.
aki azt irja hogy ez kicsi akvárium, stb, stb, az kíméljen meg legyen szíves a válaszoktól. Ekkora van, nincs pénzem másikat venni.
jaj, hát ez a garnéla nagyon rémisztőnek tűnik nekem :S
a betta jól hangzik, de van estleg valami olyan hal amiből többet is lehet egy ekkora akváriumban tartani? molly, neonhal?
Öhömm...
Én csak annyit mondanék, hogy valóban "sok" halat lehet benne tartani, aki életben marad, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az neki olyan baromi jó. (már elnézést,de a munkatáborokban is sokan életben maradtak, nemkülönben a csövik (szegények) a népligeti sátortáboraikban, de ettől még az nekik nem jó - hogy enyhén fogalmazzak)
Szerintem is marad a betta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!