Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Baj ha a kis Betták ki esnek...

Baj ha a kis Betták ki esnek a Fészekből?

Figyelt kérdés
Kikeltek a Kis betták és Kiesett pár a Fészekből. És az Apa hal nem szedi őket fel (nem teszi vissza hozzájuk ). Baj ez ? Túlélik ?

2014. márc. 16. 16:26
 1/8 Salx Narval ***** válasza:
Amennyiben a hím nem eszi meg őket, előbb-utóbb elúsznak majd. Ha elkezdené enni, ki kell verni a hímet is. Igen, nagy eséllyel túlélik.
2014. márc. 17. 02:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó köszi a gyors választ :), Hát kb. 60 kis halacska kelt ki, és abból úgy 15 Kishal fekszik lenn. És az apa nem eszi meg őket :) .
2014. márc. 17. 15:45
 3/8 Salx Narval ***** válasza:
Ha elúsznak, akkor mindenképp vedd ki a hímet is, amúgy gratulálok.
2014. márc. 18. 02:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Jó, jó köszi a Gratulációt, márt kivettem az Apát, mert márt keresik az élelmet. Kb 60 Ikrából csak úgy 12-20 Maradt életben. De szerintem Kezdetnek nem rossz.
2014. márc. 18. 20:53
 5/8 Salx Narval ***** válasza:
De nem ám, sőt az is siker, ha párat feltudsz nevelni közülük. Nekem elsőre 3db maradt életben, aztán egyre jobban teljesítettem én is és a Betta is.:D
2014. márc. 19. 01:50
 6/8 A kérdező kommentje:
És milyen időközönként lehet újra Próbálkozni a Pároztatással ?
2014. márc. 19. 18:10
 7/8 Salx Narval ***** válasza:
1-2 hét pihi és jó kaja, vitamín, stb után rendszerint újra ikráznak. Több ikra van bennük, elsőre csak az éretteket rakta le, azt mondanám, hogy szinte azonnal képesek újra ikrázni 1-1 hetes ciklusban, akár háromszor is, de nem jó túlpörgetni őket. Tehát várj 1 hetet és próbáld meg újra, ha sikeres volt tovább ne erőltesd, had pihenjenek 1 hónapot. Én külön tartottam őket, csak ikrázáskor kerültek össze. A két akvárium egymás mellett volt láthatták egymást, de pihi alatt egy kartonpapírt toltam az akváriumok közé.
2014. márc. 20. 03:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Jó köszi a Gyors választ. Hát legközelebb Május végén fogom pároztatni őket mivel most születtek 6 napja.
2014. márc. 20. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!