Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Betta mellé 60 literes akvába...

Betta mellé 60 literes akvába milyen halakat rakhatok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
44%

Én nem ajánlok mellé semmit,szintúgy egy állatkereskedő:

Első élményem bétával az volt hogy az aranyhalakból amiket beraktam mellé hiányoztak darabok (laikus voltam,mondom hal az hal), elvittem állatkereskedésbe mondják meg mi az, mondják Betta... be se akarták venni.

Azt mondták hogy a saját fajtáját is eszi,egyedül kell tartani.

2014. márc. 15. 21:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Van egy 160 literes akvám is abban van neonhal, és ma egyet átraktam kiváncsiságból és elősször kergette aztán tojt rá. Ez miért van így?
2014. márc. 15. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is kergette,aztán idővel már nemcsak kergette hanem harapta is,nagyon kicsiket csipegetve,főleg a fark-uszonyából
2014. márc. 15. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:

4 aranyhal járt pórul mert nem tudtuk mi az oka,mivel akkor még nem nagyon lehetett látni a 'harapás'-okat.

Egyszer pedig kiugrott az aranyhal a vízből miközben szerencsétlen a gömb akváriumban (amit mára be is tiltottak,mondván hogy bedilizik tőle a hal) kergetőzést megunta...

2014. márc. 15. 22:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem teszek mellé semmit.
2014. márc. 15. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:

". Male bettas are much more aggressive than female bettas, that is why male bettas cannot be kept together where they are in contact with each other."

Elméletben nőstény bettákat tarthatsz egymással összezárva, viszont azt tudni is kéne:

[link]

2014. márc. 15. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam a betta társas akváriumba van. Eleinte csipkedte a guppikat de úgy ahogy írtad egy idő után tojik rá. Szépen el van a kis maga világában. Az elő válaszolónak meg csak mondom hogy az aranyhal hidegvizi a betta pedig trópui akváriumba való. Szóval nem is lehetne a 2 fajt együtt tartani.
2014. márc. 15. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Írtam hogy kezdő voltam és amúgy ajándékba jött a 'tartály'.
2014. márc. 15. 22:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek sikaflexxel ragaszthatom az akvát? Van egy új amit kaptam az egyik ismerősömtől mert nekik már nem kell de ereszt. Megragaszthatom sikaflexxel? Szétszedem aztán összeragasztom azzal. Az úgy jó lenne?
2014. márc. 15. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!