17 literes akváriumba rakhatok guppikat?
Figyelt kérdés
Esetleg valamilyen másmilyen halat?2012. dec. 5. 20:26
1/11 anonim válasza:
kétliterenként lehet tenni egy guppit, úgyhogy tehetsz bele 8-at.
2/11 anonim válasza:
Én csak guppit tennék, 4-5 hímet, hogy ne legyen szaporulat. Így is nagyon pici az az akvárium, nehéz fenntartani.
3/11 anonim válasza:
tegyél bele valami növényt és kész :)
4/11 anonim válasza:
30 liter alatt gerinces állatot tartani tilos.
A 2 liter halcentiméterenként értendő (amúgy 1 cm ilyen méretű halaknál), tehát 3 guppinak elég lenne - viszont a minimális akváriumméret alá így sem szabad menni.
Maximum garnélákat tarthatsz benne, de azoknak sem ajánlott.
Egy normál méretű akvárium 2000 Ft. Ha ennyi nincs rá, akkor hogy lesz a fenntartásra, gondozásra?
5/11 lala6 válasza:
Murr tanácsát megérné megfogadni hal tartásra kevés!!!!!
6/11 anonim válasza:
30 liter alatt bizony nem szabad tartani halat aminek nyomós teljesen jó okai vannak.
Olvasgass itt és utána döntsd el mennyit rakhatsz bele a leírtak alapján.
Ja és az eladónak sosem szabad elhinni azt amit mond az esetek 75%-ban...
7/11 A kérdező kommentje:
Most csigák vannak benne,de azok átkerülnének a nagyba.Reméltem, hogy a garnélán kívül esetleg mást is rakhatnék bele.De ha nem hát nem.Bár a guppi jól hangzik.
2012. dec. 6. 07:54
9/11 Frontosa válasza:
Illetve ivadékoknak jó lehet egy darabig, normális szűréssel.
10/11 YourDestiny válasza:
Én se tennék bele semmit, túl kicsi, túl instabil rendszer lenne. Garnélát, csigát, növényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!