192l akvárium építés szerintetek?
Nem, az aljzat közelébe helyezés pont rossz lenne. Fentre az esőztetőhöz. Lesz elég ereje ahhoz, hogy a túloldali üveglapon megtört áramlás alul visszasodorva a mulmot. Ez is a cél, hisz a szívócsonknál kell kikötni a kosznak. A te elméleted ellendolgozna.
Van. Ha megfelelő a csemperagasztó, nem lesz gond. 4 napos áztatás kell neki napi vízcserével és pH teszttel. Addig leporzik a felesleg, felnyomja a pH-t 10-re, de max. egy héten belül kiázik, és onnantól béke. Mivel a csemperagasztós felület porózus lesz, azzal nem tudsz mit csinálni, algázodni fog. Nekem így nézett ki frissen (kép legalul):
...és így néz ki most (igaz, nekem az erős algásítás eleve szándékom volt):
https://www.youtube.com/watch?v=dYukXeNbE80
Ha el akarod kerülni, akkor műgyanta réteget kell rá felvinni utolsó rétegben, az tisztítható, kevésbé sérülékeny, mint a csemperagasztó felület.
Bruttó 334 liter (kb. 55 litert eszik meg a háttér). EX1200-nál három darabból lesz az esőztető. Nem jellemző, hogy lefojtaná, ugyanis hosszabb esőztetőnél jól láthatóan gyengül az áramlás. Nekem is csak pár lyukon szállítja a vizet, így jóval intenzívebb az áramlat. Jól meg van tervezve, nem kell aggódni.
Igen, lényegében minden a háttér mögé van rejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!