Hány forint egy guppi hal és egy akvárium?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni hogy hány forintba kerül fehéváron egy guppi és egy aakvárium2008. júl. 21. 14:05
1/2 anonim válasza:
egy guppi asszem h ugy 400 ft korul van az akvarium meg valtozo. attol fugg hogy hany literest szeretnel valasztani es milyen uvegbol stb. a legkisebb akvariumot ugy 3000 mar lehet kapni. de ebbe jol jon valami levegozteto is mivel nagyon gyorsan megzoldul a viz a halacskanak. de pontosabb informacioert allatkereskedesben erdeklodj . sok szerencset!!!!!
2/2 anonim válasza:
Egy guppihal úgy 300 forint körül mozog.
Nemrég olvastam, hogy egy ember (nem állatkereskedés) sz.fehérváron elad pici guppihalakat 100 forintért.
Tehát ez attól függ.
•
Használt akváriumot 4-5000 forinttól már lehet kapni.
Újat úgy 30.000 forinttól felfelé egészen 250.000-ig kb.
Szerintem inkább újat vegyél... szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!