Zebradánió és guppi szaporitása?
zebra: leívott a zebradánióm. ez a második ívása.az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy az ikrák egy része nem átlátszó, hanem opálos. előző ívásnál is volt ilyen, az opálos ikrából nem kelt ki egy sem. én rontottam el valamit?
guppi: 120 literes akváriumba, 10 zebradánió ( + 23 kis zebra amik nálam születtek egy hete raktam be) 3 anci, 6 szifó, 8 guppi van benne. van növény, van szűrő, van világítás, vízmelegítő. 24 fokos a víz. miért nem szaporodnak a guppik? mi lehet a gond?
Az opálos ikrák terméketlenek. Szedd ki őket pipettával, mert hamar megindul rajtuk a penész és átmegy az egészségesekre is. Vannak, akik eleve xantacridint raknak az ívató akváriumba, hogy elkerüljék a penészt.
A kisguppik valószínűleg a xifók és a zebrák miatt tűnnek el.
Ez ilyen "terheségi folt" vagy valami az a fekete
Próbáld meg külön tenni a a guppi kölyköket, mert a xipok, a zebrák meg a guppik is megeszik öket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!