Akváriumi növények meddig vannak el a vattás "kiskosárban"?
Szerintem nem sokáig, én amiket hoztam a kereskedésből növényt és ilyen gyapotos kosárban volt, mindnek meg volt dagadva a gyökérzete, egyik másik már rothadásnak indult.
Arra jó ez a kosár hogy pár centisre nevelik a növényt meg eladható formába hozzák a kereskedéseknek.
Kiveszed a kosárból, leülteted mindet, utána kiveszed ami kell növény a másik akvába, lehet olyan hogy külön ülteted ami a másikba megy, sokáig nem húzzák a kosárban.
Köszönöm a választ! :) Akkor szerzek valami aljzat félét amíg nálam vegetálnak a tövek, és abba rakom őket. Max a szállításhoz kapnak "kosárkát".
A csigákkal már én is jártam pórul, szerencsére sikerült megszabadulni tőlük :)
"A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Akkor szerzek valami aljzat félét amíg nálam vegetálnak a tövek, és abba rakom őket. Max a szállításhoz kapnak "kosárkát".
Ezt nem értem, ha van működő akváriumod amibe van ajzat is vélhetőleg akkor ültesd bele, vagy nincs benne ajzat?
A szállításhoz elég egy zacskó töltesz bele pici vizet bele a növény felfújod, becsomózod a zacsi száját és szállítható.
"Néhány tövet szeretnék levágni a meglévő növényeimből, költöznének másik akváriumba"
Akkor vágd le amikor viszed a másikba.
Ha nálad most nincs jelenleg ajzat akkor minél előbb legyen, ki kell venni a növényeket a gyapotból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!