Az akváriumi posztert belülre vagy kívülre kell ragasztani? Milyen ragasztó kell hozzá hogy a halaknak ne legyen baja?
Csak vizesen lehet felrakni, méghozzá csurom vizesen, és kipréselni alóla a levegő buborékot.
Szárazon teljesen értelmetlen odarakni, mert egy hányadfék végeredményt kapsz, alig látni belőle valamit, akkor már inkább oda se rakd.
Nekem ANNO volt szárazon és "nedvesen" is, sőt az egyik nevelőn még most is ott van minden gond nélkül -olajjal...
Szárazon az a baj sokszor, hogy nem simul rendesen az üveghez és ettől nem adja ki teljesen a színeket... Lehet ügyesen és szorosabban simítani az üveghez, de ez nem szokott tetszeni az embereknek...
Vizesen tényleg csíkos tud maradni + a víz kiszárad(hat) és foltosodik...
Utoljára a neten olvasottak szerint tettem fel, méghozzá úgy, hogy kevés étolajat kentem a poszterre és az akvárium hátlapjára is, majd így tettem rá a posztert. Ebből kifolyólag a 2 olajos felületet tudtad igazgatni egymáson + az ottmaradt levegőt vonalzóval kiterelgettem... Így teljesen (légmentesen) az üveghez simul és jobban kiadja a színeket is!
Sokan attól tartanak, hogy az olaj megavasodik, de nem érezném h büdös lenne, pedig már hosszú évek óta úgy van... Eldöntöd neked melyik tetszik, sokat nem vesztesz vele, mert hipp-hopp kitudod cserélni ha nem tetszene... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!