Kékpajzsos páncélosharcsa összeív foltossal és albínóval?
Nálam még nem volt rá példa, szerintem nem egy faj.
A foltos páncélos és az albínó viszont egy fajta, ők összeívnak a foltos páncélosnak van albínó változata.
Az igássághoz hozzá tartozik hogy iváskor az albínók kergetik külön inkább egymást, rá se hederítenek nagyon a foltosra, és fordítva is igaz, de vannak kivételek.
Iváskor fogod látni ki száll be a hajkurászásba, izgatottan fognak rohangálni az üvegnél egymás mellett, több órán át csinálják, akkor dől el beszáll foltos az ivásba vagy nem, illetve fordítva, növények levelén üvegen keresd a petéket.
Könnyen fel lehet ismerni a szitut ha ívnak.
Azonnal meg lehet különböztetni az albínókat, nézz rá a halakra, a foltosnak lassú a kopoltyú mozgása, a foltos albínó változatának szintén.
A kétpajzsos és albínó változatának gyors lesz a kopoltyú mozgása ebből is adódik a rövidebb életük, pár dologban még eltér, a kopoltyú mozgás szembe tűnő.
Kereskedelembe a foltos albínó a jellemző, szerettem volna kék pajzsost is de nem tudtak soha szerezni, így letettem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!