Szerintetek menthető még ez az akvárium? (kép)
Venni szeretnék egy akváriumot,de a sarka megpattant ereszteni nem ereszt,de javítani kell.Szerintetek ha lehet javítani mennyibe kerül? 810l-es akvárium.
Én beszélnék egy autó üvegessel, nekik van spéci szélvédő ragasztó, fekete ragasztó, iszonyatosan erős a kötése üveg felületen, bakelitre hasonlít ha megköt, lehet ő meg tudná foltozni.
Újra ragasztás az húzós, nagy meló, ha nem haver az üveges akkor drága is, a felületeknek nagyon tisztának kell lenniük.
Itt az 5. hsz: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__5..
Én nem tölteném így fel. Egy üvegessel konzultálj előtte mindenféleképp, árat a cserére csak ő tud mondani.
Azt ne felejtsd el hogy az akvárium ára literre van, tehát ha 100.000ft egy ekkora akva akkor a front üveg lehet belőle 25.000ft-os tétel + a szétszedés, letakarítás.
köszi szépen a segítséget,holnap beszélek egy üvegessel és mjd meglátam,h mi lesz :)
nincs lefolyóm,viszont van hosszú slagom :)
nos,nem vettem meg az akváriumot,mert beelőzött más...
20e ft-ért nem is csodálom,h rácsaptak :D
Köszi mégegyszer mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!