Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szumátrai díszmárnáimnak...

Szumátrai díszmárnáimnak miért lett fakóbb színe?

Figyelt kérdés
Segítségeteket szeretném kérni. Van tippje valakinek, hogy a márnáim színe mitől fakulhatott meg? Nem hiszem hogy betegség lenne, fürgék, jól úsznak, nincs semmi rendkívüli rajtuk, csak kicsit fakóbbak. Kb 1 hete vannak nálam. A kereskedésben olyan szép intenzív színük volt. A víz értékei jók, azt már teszteltem. Valahol olvastam, hogy a sötétebb talajnál jobban kijön a színűk. Lehet hogy az a baj, hogy nekem világos kavics az ajzatom? Ez olyan kamunak tűnik nekem. Tipp?
2014. jan. 31. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Az aljzat egyáltalán nem kamu pl nálam a garnélák homokon majdnem átlátszóak lettek utána bazalton pirosak.Ha leírnád meekkora aksi milyen szűrés milyen berendezés és mivel etetsz segíthetünk.
2014. jan. 31. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:
110 literes az akváriumom és Eheim pick up 2010-es belső szűrőm van, meg egy légpumpám, jó pár növényem és világos kavicsom (szürke-fehér), a márnák (6 sima és 6 zöld) osztoznak egy csapat neonnal. Jelenleg Tetra min lemezes tápom van, vízibolha és apró szemcsés dara. Szerintem nem vészes a fakóság, de mégis észrevehető.
2014. febr. 2. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!