Zártrendszerű külsőszűrő pvc csőből-Ki hogyan csinálja/csinálná?
Azon gondolkodtam hogy csinálok egy nagy szűrőtornyot pvc csőből egy nagyon egyszerűt.Lenne mondjuk egy 1méteres 125mm külső átmérőjű pvc csövem a két végét lezárnám az erre alkalmas kupakkal körbenyomnám valami szilikonos cuccal a felsőt nem tudok hogyan lehetne zárni úgy hogy takarítható legyen ebben tanácsot kérek.Úgy lennének a csövek hogy 2 lyuk lenne a tetején 1bemenő 1 kimenőamit egy szárazon működő vízpumpa hajtana.Jó ötlet?A lényeg az hogy sok anyag menjen bele a cső még ennél vastagabb is lehetne.Aki csinált már hasonlót az ő tervét is szivesen fogadom!
Előre is köszi!
Mondjuk ha nagy akvárium akkor egy ilyen: [link] 1500l/órától állítható 3000 liter/ óráig
Hordó az ilyen: [link]
Két ilyen: [link] egyik fele a hordóba, a másik kint van, lehet tenni gumi tömítést mindkét felére.
Könyökök: [link]
Meg kell kpe cső.
Szivattyúból grundfost kell venni, én használtan vettem 6500/db, 10-körül lehet találni, tovább birja mint az ada szivattyúk, minden tömítést, rotort bármit kapásból leveszik a polcról a szerelvény boltban, hangja az annyi mint ami a videón van amikor befogom a tömlőt „0”
Szívesen, tiszta amatőr vagyok:) tavaly 3-at raktam össze és a lényeget elfelejtem, a hordó tetejére is kell kpe összekötőt tenni majd oda egy ¾ akármilyen kerti csap rá, ott tudod légteleníteni.
Nagyobb akvákhoz a nyeszlett 15wattos akvárium szűrőket 1-2 méteres emeléssel el kell felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!