A késhalnak mennyi hely igénye van (azt tudom, hogy 40 centisre megnő, csak ezért kérdezem)?
Figyelt kérdés
És írjátok le, hogy még mi szükséges neki. Előre kössz a válaszokat.2009. dec. 1. 14:28
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
A cikk végén érdekes társításokat írnak...
A kereskedésekben általában 8-10 centiseket találsz. Azok mehetnek 100 literbe is, de egy 20-30 centis késhalnak ez már nagyon kicsi lesz.
Ha Eigenmannia virescens-et találsz (Perui késhal), akkor abból vehetsz többet is, nem bántják egymást. (Kb. 8 éve nem láttam ilyet Bp-en.)
Apteronotus albifrons-ot (Fekete szellemkéshal) még nem tartottam fajtársaival együtt.
4/5 anonim válasza:
Én még nem láttam nagyranőtt késhalat.. hamarabb elpusztul. A leggyakoribb, hogy öngyilkos lesz kiugrik... jha és érzékeny a vegyszerekre, kajára stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!