Szoba sarkában levő növények megvilágításához ez az izzó megfelel?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy mindenképp LEDes megvilágítás szükséges nekik (sajnos nincs több hely az ablakban). Találtam kifejezetten "növényvilágító izzókat" is, de ezek mind 15-20 ezer forintok, és üvegházakba, orchidea termesztéshez, stb. ajánlják őket, nekem csak az lenne a cél, hogy a sarokban levő 3-4 dísznövény kicsit több fényt kapjon.
2014. jan. 11. 10:47
1/1 anonim válasza:
Ezt a led világitást nem tudom ki mondta, szerintem semmit nem ér, 280 lumen fényerő az nagyon gyenge, én kite tálcákon nevelek palántát, a drágább palántákat pl gigan f1 ilyenek világítom: [link]
Jó még a sylvania grolux is, akár fénycsőben, de lehet belőle kapni mini lynx betekerhető kompakt izzót is.
A groluxot előszeretettel használják növényházak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!