Ha egy discoban van egy hatalmas akvárium, akkor a benne lévő halakat nem stresszeli a hangos zene?
Figyelt kérdés
Ha stresszeli akkor hogyan lehetne megoldani hogy ne stresszelje. Valamint a magas basstől a hangos zenétől nem nyillik robban szét az akvàrium? Hànyas üvegből kellene csinàltatni? Köszönöm a segítséget és elnézést a helyesíràsért és a fogalmazàsért.2014. jan. 10. 17:26
1/3 rda85 válasza:
Szerencsére a halak süketek, bár érzékelik az erősebb rezgéshullámokat, ezért lágy vizet kell betölteni az akváriumba, akkor az elnyeli a zaj 80-90 %-át.
De SP-t nem szeretik, attól kifekszenek
2/3 anonim válasza:
csatlakozok az előttem szólóhoz, még annyit tennék hozzá, hogy az hogy hányas üvegből kéne csináltatni az attól is függ hogy mekkorát akarsz
3/3 izomszörp válasza:
Én eleve nem tennék discoba akváriumot.
Érzékelik a rezgéseket ha lágy ha kemény a víz.
Szerintem a folyamatos zaj és fény stresszelheti őket.
Mekkora akvára gondolsz? Hány literes? Attól függően lehet falvastagságot mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!