Milyen hangos egy kis,37,5 literes akváriumba eredetileg beépített (úgy vett, csomagban) szűrő (nem tudom, hány wattos, még nem láttam) szűrő?
Figyelt kérdés
Mert hálószobában lenne, éjszaka pedig nem szeretném a szűrő leállításával kinyiffantani a nitrit-és ammóniafaló baktériumokat, tehát szeretnem tudni, hogy milyen hangos lesz kb.? Persze kicsi, és belső szűrő, de...2013. nov. 1. 10:53
1/5 anonim válasza:
Egyik szűrő sem olyan hangos hogy ne lehessen mellette aludni ezt csak kitalálják én úgy gondolom mert az enyém is mint a traktor olyan mégis tudok aludni mellette.Ha esetleg neked is hangos levegőztető csövet és akkor hangtalan oxigént meg az áramlás is old be annyit amennyi kell a halaknak.
2/5 anonim válasza:
Na szóval ha neked is hangos akkor húzd ki a levegőztető csövet.Ezt akartam írni :D
3/5 A kérdező kommentje:
Kösz! Majd meghallgatom amúgy az üzletben, ha engedik...
2013. nov. 1. 12:54
4/5 anonim válasza:
Nem ismerem azt a szűrőt sajnos.
Engem néha zavar, hogy soha nincs csend. Néha a fülem is fáj, de lehet hogy a bringázástól. Reggel 7-kor a hiltire ébredek, mert csatornát ásnak az udvaron, de az sem zavar :D
5/5 A kérdező kommentje:
Nyomoztam: [link] ez a szűrő, ha így jobban megítélhető...
2013. nov. 1. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!