Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » SunSun HJ-411B vagy JBL...

Lacikaf kérdése:

SunSun HJ-411B vagy JBL CristalProfi i 60?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Vettem egy komplett akváriumfelszerelést 72L és van benne egy SunSun HJ-411B belsőszűrő amit kitakaritottam és azóta nagyon hangos mert nem az esőztető funkciót használom hanem a levegőztető csövet és úgy nyomja be a vízbe az oxigént.namost első takarításnál kivettem és mióta visszatettem azóta levegőcsöve nagyon hangos,olyan mintha víz lenne benne de nincs,és ilyen hangos hörbölő hangot ad.egy párszor szétszedtem kitakaritottam,megszáritottam a csövet is meg mindent de ugyan az. esetleg valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban? vagypedig cseéljem le a szűrőmet egy JBL CristalProfi i 60-ra? az hangos vagy vmi tapasztalat?

előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 6. 14:48
 1/10 Pendulum92 ***** válasza:

A hangosságán kívül semmi haszna a levegőcsőnek a sunsun-on.

Ettől függetlenül a JBl a jobb mindenképp.

2014. jan. 6. 16:57
 2/10 Pendulum92 ***** válasza:
De inkább i80 vagy i100 kéne.
2014. jan. 6. 16:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat megpróbálok szerezni egy i80 szűrőt,de addig is azt szeretném kérdezni hogy akkor a sunsun-t használhatom esőztetővel???jobb az esőztetés amugy mintha nyomatnám befelé a levegőt???
2014. jan. 7. 08:24
 4/10 Pendulum92 ***** válasza:
Esőztető az jó, mert jobban eloszlik az áramlás. Úgy helyesd, hogy a víz alatt legyen, és enyhén a vízfelszín felé fordítsd, hogy mozgassa.
2014. jan. 7. 10:10
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2014. jan. 7. 11:32
 6/10 A kérdező kommentje:

Betettem az esőztetőt és most semmi hangja nincs a szűrőnek de viszont buborékok is alig vannak.Elég lesz ez a halaknak vajon?

van 1 guppim

1 neonhal

3 dánió

6 piros dánió

2 nem tom milyen harcsa

2 panda harcsa

meg szeretnék majd 2 algaevő harcsát is

szerinted nincs túltelepítve? és elég lesz vajon az oxigén nekik? vagy esetleg honnan tudom hogy jól van beállítva ez esőztetőm és jó az áramlásom???

köszönöm előre is

2014. jan. 7. 16:02
 7/10 Dioxyde ***** válasza:

Szia

Csapatban élő halakból kéne vagy 8-10 db legalább szal ilyen, hogy 1 neon az nem jó...meg jó lenne tudni milyen harcsád van még nehogy vmi nagyra növő legyen ami felzabálja majd a többi haladat.

2014. jan. 7. 16:48
 8/10 A kérdező kommentje:

Helo.

az 1 neont kaptam de még veszek hozzá.nem tudom mien harcsa lehet már nem emlékszem a nevére de lefenyképezem és elküldöm

2014. jan. 7. 16:55
 9/10 Pendulum92 ***** válasza:

Ez így 15 hal, még i80al is sok lesz. 10-12 fölé nem érdemes menni belsővel, külsővel is csak max 15-16.

A buborékok csak díszek, nem azok oldódnak be, a nagy részük nagy, gyorsan felszökik, ez alatt semmi nem oldódik be. De a vízfelszín olyan, mint egy nagy buborék, a mozgatásával gyorsabban oldódik az oxigén.

2014. jan. 7. 16:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem kőszönöm a valaszokat akk meggondolom még es lehet veszek egy i100-ast.de akk a jelenlegi sunsun az nem maradhat gondolom.ugye jól gondolom??? És azt szeretném kérdezni hogy azt honnan tudom hogy az esőztetőt jó szögben raktam be,és jó a hullamzasom?
2014. jan. 7. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!