Miért folyik a külső szűrő? (SOS)
Ki kell venni a fejtömítést és át kell kenni vagy gyógyszertári vazelin krémmel vagy szilikon zsírral.
Amíg nincs ilyen krém mondhatni tilos beüzemelni a szűrőt legyen az új vagy használt. Régebben adtak az új szűrőkhöz gyárilag.
Ha nem oldódik meg akkor tömítés csere.
De krém az minden illesztésnél kötelező!
Én 100 esetben leírtam, mások is sokszor, a legelső az alkatrész, hol mi menyi, források mentve, ha van akkor szűrővétel
Neten keress. Nekem JBL szűrőim vannak fenn sorakoznak a szekrénybe a tartalék rotorok tömítések pár hónaposak voltak a szűrők akkor már megvettem.
Más probléma csak a tekercselés lehet, az meg egy jó tekercselő üzem és egy adag műgyanta kell, törésen kívül más nem romolhat el egy szűrőn.
"Találtam közben a petneten.:)"
Akkor rendelj de azonosítsd be a többi tömítést is, sok esetben drága a posta ha nem sokba kerül nem árt betárazni, meg krémet szerezz.
Ha hosszú távra tervezed a szürőt rotor, tengely után se árt nézni.
Igen, átnézem még a többi alkatrészt is, mert kb ugyanannyi a postaktg mint a tömítés. Illetve elmegyek a közeli kisállatkereskedésbe is 27-én, lehet ott is van.
köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!