Meddig él meg egy kissebb szárazföldi növény a víz alatt?
Figyelt kérdés
Pl egy "csokor" fövet ha beteszek a vízbe,akkor mennyi idő kell neki,hogy elrohadjon?Az olyan,és ahoz hasonló baromságok nem érdekelnek,hogy pl:Addig amíg meg nem hal.+Stb...
Köszönöm a normális válaszokat előre is!
2009. nov. 26. 16:13
11/14 anonim válasza:
Na mi a helyzet a növénnyel?? =) Élmég az ekeszerint *Lucky féle vizimoha* ?:D
12/14 Salx Narval válasza:
A moha a hó alatt és a megfagyott vízben is életben marad tavaszig, a kérdés csak az, hogy meddig bírja levegő nélkül, víz alatt.A természetben max 2 hétig fordul elő, hogy víz alá kerül teljesen.Úgy, hogy hajrá Lucky.SN.
13/14 Salx Narval válasza:
Azt el is felejtettem írni, hogy CO2 tablettával és oxigéncseppel is tápolhatod:D SN.
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok,sajna a vízcseréket nem igazán sikerült megvalósítani,és beposhadt az álló víz,és elkezdett penészedni,DE: tovább bírta mint 3 hét.Ujjabb kisérlet kellene,szűrővel,hogy mozgassa vizet.Viszont,az a baj,hogy egy akváriumban szerintem nem kivánatos a föld,a moha viszont azon keresztül csatlakozott egymáshoz,ha leszedtem volna szétesik.SZoval nem hinném hogy használható,de egy jó dartabig életben lehet tartani,amugy nem tápoltam,és oxigéncsepp se volt.Szoval,elég jól bírta.Lehet az volt a baja hogy bevittem a napfényről.Majd nyáron ujra megpróbálom,és rendseresen cserélek vizet.csak el ne felejtsem:DSziasztok.
2009. dec. 25. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!