Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Meddig él meg egy kissebb...

Meddig él meg egy kissebb szárazföldi növény a víz alatt?

Figyelt kérdés

Pl egy "csokor" fövet ha beteszek a vízbe,akkor mennyi idő kell neki,hogy elrohadjon?Az olyan,és ahoz hasonló baromságok nem érdekelnek,hogy pl:Addig amíg meg nem hal.+Stb...

Köszönöm a normális válaszokat előre is!

2009. nov. 26. 16:13
1 2
 1/14 Salx Narval ***** válasza:
Próbáld ki és megtudod.Növényenként változó.A rákvirág, akár egy évig is elvegetál.
2009. nov. 26. 16:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Attól függ a fű elrohad hamar!Ga akváriumba akarod tenne inkább vizinövényt tegyél ne füvet vagy mást mert a halaknak árthat!
2009. nov. 26. 18:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.Csak elvi síkon érdekel,halas akváriumba sose tenném,még ha életben is maradna.Nem kockáztatnék,de;Próbaképp 2-3 napja egy sima mohát dobtam egy üveg vízbe,és még mindig szép zöld,él és arra következtetek a buborákból a mohán,hogy még oxigént is "fejleszt",Kiváncsi vagyok mikor rohad el.
2009. nov. 26. 19:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel hogy a sima moha mennyi idő mulva rohad el. Mert már gondolkodtam rajta hogy a garnéláknak milyen jol jönne?! De aztan inkabb nemre jutottam nehogy vmi bajuk legyen tőle! Kérlek majd írd le hogy mikor rohad el !
2009. nov. 26. 21:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Rendben van, kb nov 24.én kezdtem(azért írtam le,hogy tudd hogy amikor irom a kövi időpontot,ahoz képest számolj:).De amugy,nem az ideális körülményekre megyek,mármint egy literes fantás üvegben van kint,hetente fogok vizet cserélni rajta,a vizet nem kezelem,és kint van az erkélyen,majd a fagynál átviszem a lépcsőházba.Ugyhogy,ha ezt a garnélákhoz akarnád berakni ujabb teszt kell,hogy 24-26fokon mennyiidőt bír.Tehát ez nem egy komoly próbálgatás.Neezt vedd alapnak,de majd írok ide,nyomd be az emlékesztetőt,hogy küldje el a mailodra.Nem tudom meddig tart:)Szia
2009. nov. 26. 21:23
 6/14 Salx Narval ***** válasza:

A garnélákhoz kövekre,gyökerekre erősített,máj és jávai mohát javasolnék ill gömbmohát( alga ).A tüskés hínár,

remek bújóhely és szépen díszíti az aksit.Más növény nem is igazán kell, egy garnélás akváriumhoz.Jó kísérletezést.SN.

2009. nov. 27. 01:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi SN.Lucky voltam:)Még mindig él a szárazföldi moha,még mindig zöld.
2009. nov. 27. 18:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Jelentés:2009.dec.3.A moha még mindig zöld és oxigénbuborékos.:)
2009. dec. 3. 19:47
 9/14 Salx Narval ***** válasza:
Ha megéri a karácsonyt, akkor kinevezzük Lucky féle vizi mohának.:D SN.
2009. dec. 4. 17:26
 10/14 A kérdező kommentje:
:)JO:DAmugy,már behoztam a folyosóra,lehet hogy nem fogtetszeni neki a kevesebb fény,viszont kint már nagyon hideg van.
2009. dec. 5. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!