Meddig él meg egy kissebb szárazföldi növény a víz alatt?
Figyelt kérdés
Pl egy "csokor" fövet ha beteszek a vízbe,akkor mennyi idő kell neki,hogy elrohadjon?Az olyan,és ahoz hasonló baromságok nem érdekelnek,hogy pl:Addig amíg meg nem hal.+Stb...
Köszönöm a normális válaszokat előre is!
2009. nov. 26. 16:13
1/14 Salx Narval válasza:
Próbáld ki és megtudod.Növényenként változó.A rákvirág, akár egy évig is elvegetál.
2/14 anonim válasza:
Attól függ a fű elrohad hamar!Ga akváriumba akarod tenne inkább vizinövényt tegyél ne füvet vagy mást mert a halaknak árthat!
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.Csak elvi síkon érdekel,halas akváriumba sose tenném,még ha életben is maradna.Nem kockáztatnék,de;Próbaképp 2-3 napja egy sima mohát dobtam egy üveg vízbe,és még mindig szép zöld,él és arra következtetek a buborákból a mohán,hogy még oxigént is "fejleszt",Kiváncsi vagyok mikor rohad el.
2009. nov. 26. 19:20
4/14 anonim válasza:
Ez engem is érdekel hogy a sima moha mennyi idő mulva rohad el. Mert már gondolkodtam rajta hogy a garnéláknak milyen jol jönne?! De aztan inkabb nemre jutottam nehogy vmi bajuk legyen tőle! Kérlek majd írd le hogy mikor rohad el !
5/14 A kérdező kommentje:
Rendben van, kb nov 24.én kezdtem(azért írtam le,hogy tudd hogy amikor irom a kövi időpontot,ahoz képest számolj:).De amugy,nem az ideális körülményekre megyek,mármint egy literes fantás üvegben van kint,hetente fogok vizet cserélni rajta,a vizet nem kezelem,és kint van az erkélyen,majd a fagynál átviszem a lépcsőházba.Ugyhogy,ha ezt a garnélákhoz akarnád berakni ujabb teszt kell,hogy 24-26fokon mennyiidőt bír.Tehát ez nem egy komoly próbálgatás.Neezt vedd alapnak,de majd írok ide,nyomd be az emlékesztetőt,hogy küldje el a mailodra.Nem tudom meddig tart:)Szia
2009. nov. 26. 21:23
6/14 Salx Narval válasza:
A garnélákhoz kövekre,gyökerekre erősített,máj és jávai mohát javasolnék ill gömbmohát( alga ).A tüskés hínár,
remek bújóhely és szépen díszíti az aksit.Más növény nem is igazán kell, egy garnélás akváriumhoz.Jó kísérletezést.SN.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi SN.Lucky voltam:)Még mindig él a szárazföldi moha,még mindig zöld.
2009. nov. 27. 18:28
8/14 A kérdező kommentje:
Jelentés:2009.dec.3.A moha még mindig zöld és oxigénbuborékos.:)
2009. dec. 3. 19:47
9/14 Salx Narval válasza:
Ha megéri a karácsonyt, akkor kinevezzük Lucky féle vizi mohának.:D SN.
10/14 A kérdező kommentje:
:)JO:DAmugy,már behoztam a folyosóra,lehet hogy nem fogtetszeni neki a kevesebb fény,viszont kint már nagyon hideg van.
2009. dec. 5. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!