Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Jó lesz az ha polifoam-ot...

Jó lesz az ha polifoam-ot teszek a 300 literes akvárium alá?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 08:29
1 2
 11/13 Salx Narval ***** válasza:
Én is a habszivacsot ajánlanám.Sajnos a legkevesebb víztől,párától is deformálódik a bútorlap,azt pedig nem hinném, hogy vízálló tetővel készítik a bútort.Amennyiben a másik megoldást választod ,vágass egy PVC lapot is az asztalra.
2009. nov. 23. 10:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi köze van a tetőnek a bútorhoz? Egyébként szintén a belinkelt oldalon vettem alumínium tetőt, és az alumínium igen csak vízálló anyag.

De visszatérve a bútorra, elég jól meg van oldva az élzárása. Nem olyan, mint a hagyományos egyszerű bútorlap. Pár csepp víztől nem fog felpúposodni. Ráadásul ez nem csak egy sima "asztal". Elég profin merevítve van belülről.

Nekem lassan 2 éve van meg ez az akváriumom. A bútoron semmilyen deformáció nincs. A polifoam pedig nekem bevált.

Persze lehet rakni hungarocellt is, de szerintem macerásabb ez a lécekkel való takargatás.

2009. nov. 23. 10:40
 13/13 Salx Narval ***** válasza:
Az asztal tetejére gondoltam, nem az akváriuméra.Ti látjátok, nektek kell tudni, hogy milyen minőségű.Én csak annyit látok, hogy jól néz ki. Ha profin le van szigetelve, akkor egy vastag filc is elég.
2009. nov. 23. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!