Egy guppit meddig tarthatok egy 5L Üvegben? és meddig tarthato megyedül?
Figyelt kérdés
egy hónap,pár hét ilyen válaszoakt kérek (ez csak példa volt)2009. nov. 22. 20:06
1/13 anonim válasza:
2 hétig. Egyedül szintén ne legyen hónapokig..
2/13 anonim válasza:
Semeddig. Nagyon kicsi neki, kevés a víz, elfogy a levegő.Egyedül sem szeret lenni. Nem kell tartani, vagy ha igen, akkor nagyobb akváriumot kell beszerezni, levegőztetővel, és több halat tartani együtt, mert ez így neki szenvedés.
3/13 anonim válasza:
Hát,ha jót akarsz a haladnak veszel egy felszerelt 20-30literes akváriumot és barátokat neki...Azonos nemüeket hogy ne szaporodjanak,mert akkor nem fognak elférni rendesen.Amugy 2 hétre tenném én is,de egyáltalán nem biztos hogy után is életben marad,meg egyáltalán addig...inkább mondok 1 hetet,de ha elkezd nem enni,akkor gyorsan teremts neki jó körülményeket,amugy arra játszani hogy Meddig bírja ki?,ez állatkínzás.Ez ilyen;meddig bírod ki hogy tűvel szurkálom a szemedet...
4/13 anonim válasza:
Nyilván amíg meg nem döglik, te hülye.
5/13 anonim válasza:
Fiatalabb koromban a guppijaim (2db) két napig bírták 5 l vízben, utána elkezdték a hasukat napoztatni. :(
Naponta kell majd cserélned a vizet!
6/13 anonim válasza:
Rossz a sorrend. Először vegyél akváriumot és utána halat. Ne fordítva.
7/13 anonim válasza:
Te meddig bírod ki egy 200L-es hordóban?
8/13 anonim válasza:
Júj, Te is (mármint a kérdező) aztán "darázsfészekbe" nyúltál!
Én már megtanultam, hogy ilyen kérdést csakis szakmai oldalon tegyek fel. Mert különben jön a sok szellemeskedő, vagy éppen lecsesző válasz a rengeteg okostojástól.
Szóval pl itt nézelődj és kérdezősködj:
Ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi, minél rövidebb ideig, legfeljebb néhány hétig.
9/13 anonim válasza:
Ez legalább annyira szakmai oldal,mint az index fóruma.Az akvarista.hu,az már szakmaibb mint ez,de ezzel sincsen semmi baj.A válaszokat megkapta,Ha nem tetszik valakinek,ne kérdezzen.
10/13 Salx Narval válasza:
Teljes mértékben támogatom az utolsó válaszadó javaslatát.Én is azt tanácsolnám, hogy a gömbakváriumos és a befőttesüveges kérdéseket, ez után, a szakmai oldalakon tegyétek fel.Ez egy nagyon jó ötlet.Én ezt meg is köszönném nektek, a sók okostojás nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!