Jó ez a LED-világítás 72 literhez?
2013. dec. 2. 19:55
11/14 reptoid válasza:
A 21:38-as válaszodban a 2. linken lévő végülis jó lenne, de az a "baj", hogy 3 W-os a LED. Annak a hűtése pedig nincs megoldva megfelelően, így hamar le fog csökkenni a fényerő.
Az első linken lévő az éppen elég jelenleg, de az sincs megfelelően hűtve, így annak is kampeca lesz, csak később, mert csak 1 W-os.
12/14 Pendulum92 válasza:
Ha alumínium, talán egy pc-s venti elég lehet a hűtésére? Ezek már talán egy fokkal jobbak, mint amit én használtam. Bár én simán beragasztottam a tetőbe a csíkot, ott aztán nem volt hűtés, csak jó meleg pára, ki is égett a jó része.
13/14 YourDestiny válasza:
Jó? 72 literhez? Tudjátok, mennyi lument produkál egy ilyen olcsó LED? Alacsony fényigényű növényekhez talán 30-40 liter felé eldöcög. Viszont mivel a sugárzási szöge is nevetséges, legfeljebb egyedi méretű, keskeny akváriumokhoz ajánlanám.
14/14 YourDestiny válasza:
A minap kérdeztem én is a kisebb Diversa LED-ről aztán fél nap böngészés után sikerült kiböngészni és kikalkulálni, mire lehetnek képesek. A linkelt lámpa meg sem közelíti az ezer lument.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!