Hogy nézne ki a manado összekeverve a bazalttal?
Nagyon jó kis akvárium, mármár hires itt a GYK-n.
A jelenlegi állapotban a szemem kizárja a talajt, csak a növényeiden van a figyelmem. Ha hangsúlyozni szeretnéd a talajod, akkor rászórhatod.
Amúgy régen volt itt egy akvarista -B.Joci-, aki azt mondta, hogy hibának fog tűnni, ha keversz két különböző talajt. Gondolom, hogy úgy érti, hogy kosznak fog látszani.
Olyan vörös növény nekem is kell Az micsoda?
Másik személyes kérdésem, amit itt teszek fel, előre is bocsánat érte, hogy tervezel e nagyobb akváriumra váltást valamikor?
Köszi.
Nem is igazán a kinézet lenne a cél, hanem ugye a növények jobban szeretik az agyagtalajokat. Bazalt - nehéz, könnyű ültetni, nem csípik annyira a növények, agyag - könnyű, nehéz ültetni, szeretik a növények. Ezt a két tulajdonságot szeretném ötvözni.
A piros növény ez : [link]
Nem rég vettem, még most kezdtem el nyesegetni, hogy sűrűbb legyen, de majd alakul.
Ki ne tervezne nagyobb akváriumot? :D De a lehetőségeim most minden téren korlátozottak, így ezt az akváriumot fejlesztgetem mostanában inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!