A kerti tóban lévő halakat télre be lehet hozni a lakásba egy nagy hordóba, vagy ilyesmibe?
Hát, szerintem ne melegere vidd be őket, hanem valahol, ahol fagypont felett marad a hőmérséklet. Levegőztetés kell nekik szerintem.
Egyébként sem lehetne befagyni hagyni a tavat, mert a halaknak mindig lékelni kell, megintcsak a levegőzetetés miatt.
A helyedben én bennehagynám őket, ha 120 centinél mélyebb a tó. Az enyémben megy a szűrő (ez egyben a szökőkutacska is) 10-től 21.00-ig, mert lék az mindig kell, ha ugye halak laknak a tóban. Legfeljebb utánatöltöd, kevesebb macera, mint hordót kerülgetni, utántölteni, levegőztetni, ráadásul szerintem akkora sokk lenne ebben a nyugalmi időszakban már nekik, hogy elpusztulnának.
Milyen halakat, mekkora hordóba?
Lehet venni ibc műanyagtartályt 25000ért, az 1000literes, és levágad a tetelyét meg megerősíted a fölső karimát, akkor abba már el lehet képzelni, hogy túléljék a telet bent a szobába. Szűrést kellene akkor is biztosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!