Öcsémtől kaptam egy akváriumot, milyen halakat lehet bele telepíteni?
Az elképzelés a naonhal és vörös neonhal, de jó volna valami más is. Olvastam, hogy a guppi viszonylag igénytelen, csak megférnének-e a neonhalak mellett?
Vagy milyen halat tudtok ajánlani, ami nem igényel különlegesen sok törődést, és meg van a neonhalakkal.
Az akvárium 54 literes, volt már használva, van hozá szűrő, és vízmelegítő is. A szűrőt mivel tisztítsam ki használat előtt? Az akváriumot valami szerrel takarítsam át, vagy csak csapvízzel?
Aljára a boltban kapható kavicsokat ajánljátok, vagy ha apró szemcséjű homokos kavicsot kimosom az is lehet-e az alján?
Vannak itthon tengeri csillag, és kagyló héjak, azokat használhatom dekorációnak?
Kérlek segítsetek!
Neon halaknak kicsi az 54 liter. Itt tudsz válogatni: [link]
Csapvízzel jó ha kimosod a szűrőt. Tengeri csillagokat meg kagyló héjat személy szerint nem tennék, szerintem nem illik oda.
szerintem a neonnal teljesen megfér a guppi, de természetesen a többi elevenszülő is:molli, platti, szifó.
ezek a halak is igénytelenek max a szifónak egy kicsit nagyobb hely kéne, meg sajna a neonnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!